Barion Pixel

Jóga ökológia elvonulás, 2020. június 5-7

A Bihar School of Yoga szvámijának programja
Elhalasztva 2021-re

A Magyar Jóga Társulás ásram ad otthont a Bihar School of Yoga  programjának, mely az ember és a természet harmonikus kapcsolatának jógikus és védikus módszereit és alapelveit mutatja be. A jóga ökológia nem új téma, csak az elnevezés az. Az alapelvek és a gyakorlatok ősidők óta léteznek, és a jógik mindig is ezeket alkalmazva éltek.  E program a BSY jóga ökológia sorozatának harmadik része lesz, melynek fő témája a víz.

Jógikus szemszögből, a jóga ökológia ösvénye a bolygónkkal és annak minden ökoszisztémájával való építőjellegű kapcsolódásunk. A jóga ökológia az ökologikus életmód jógikus-védikus módja. A jógikus-védikus élet kiegyensúlyozott és egyszerű élet, mely összhangban van a természet támogató és fenntartó erőivel. Akik alkalmazzák a jógikus ökologikus életmódot, a jógának a gyakorlatias és alkalmazható megértését követik, mely magába foglalja a környezeti és az egyéni tisztulást szolgáló technikákat és a minket körülvevő pozitív kozmikus energia fokozását.

Ez a téma egy olyan időszakban válik elérhetővé számunkra, amikor a társadalomnak arra leginkább szüksége van. Nagyon praktikus, egyszerű és megerősítő út mindazok számára, akik a Földanya isteni természetéhez szeretnének kapcsolódni, és azt szeretnék látni, hogy megmarad teljes szépségében és pompájában az elkövetkező generációk számára is.

Helyszín: A Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca

Jelentkezés módja: a jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével együtt érvényes. A jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide

Jelentkezési határidő: 2020. május 10.

Részvételi díj opciók
• Korai kedvezménnyel február 28-ig befizetve: 31,115 Ft (24,500 Ft+ Áfa)
• Normál ár február 28. után: 41.275 Ft (32.500 Ft+ Áfa)
Speciális kedvezmény azok számára, akik részt vesznek a 2020. május 28-31 közötti Európai Satyananda Yoga Találkozón, Szerbiában: mindössze 7,500 Ft (6102 Ft+Áfa)

A fenti részvételi díjak magukba foglalják a programon való részvételt és valamennyi étkezést a program során.

Szállás: saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon.

Étkezés: A program során reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Az ételek vegetáriánus étrend szerint készülnek, főként gabonákat, zöldségeket, gyümölcsöket és olajos magvakat tartalmaznak. A tej és tejtermékek fogyasztása opcionális; ezeket nem főzzük bele az ételekbe. Kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor, hogy étel-intoleranciából fakadó igényeket nem tudunk kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba.
Az első étkezés: június 5. vacsora, 18 óra

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.
Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.

Program időpontok
Regisztráció és szállás elfoglalása: június 5. 16-18 óra.
Programkezdés: június 5. 19 óra
Program vége: június 7. ebéd

Hozzon magával
Készüljön úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházata!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír