Barion Pixel

Három hét jóga

Reggeli jógaéletmód kurzus, január 30 – február 17.

A jóga gyakorlásával megismerhetjük és megváltoztathatjuk önmagunkat. De ki is az az önmagunk? Csak a testünk, amit tornáztatni kell? Természetesen nem, mert akkor a tornászokat és akrobatákat is jóginak nevezhetnénk. A jóga többet kínál a testi dimenzió fejlesztésénél. A személyiség egészéről beszél, amit öt nagy terület alkot; a fizikai testünk, az energiarendszerünk, a gondolataink és érzelmeink, a tudatunk és a lelkünk.

Azt is mondja, hogy ezekkel a megfelelő módon és megfelelő mennyiségben kell foglalkoznunk, hogy épek, egészségesek és teljesek legyünk. Az eredeti jógarendszerek ezért tartalmaznak több jógaágat. Mindegyik jógaág a személyiség valamelyik területével foglalkozik. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció ezt az ősi tudást kínálja, amihez egy  új és speciális felhasználási  módot ad, amivel lehetővé teszi, hogy mi, modern emberek a ránk jellemző életmód mellett is hatékonyan tudjuk ezt alkalmazni.

A technikák tanulása a jógaórákon történik hetente kétszer, szerdán és pénteken reggel, a többi napon pedig otthoni gyakorlás lesz az úgynevezett jógakapszula szádhana formájában, ami könnyedén beilleszthető a hétköznapokba. Ez naponta néhányszor 10-15 perces gyakorlást jelent, ami összesen nem több mint egy óra. A gyakorláshoz szükséges gyakorlatsorokat, inspiráló olvasnivalókat, relaxációs és meditációs hangfájlokat egy speciális online felületen biztosítjuk a résztvevőknek, akik a kurzus végére képessé válnak tovább végezni az elsajátított technikákat.

Jelentkezés: A jelentkezési lap kitöltésével

Részvételi díj a teljes kurzusra
32385 Ft (25500 Ft + ÁFA) Az ár tartalmazza a hat jógafoglalkozást, valamint a  hozzáférést a speciális online felületen keresztül az otthoni gyakorláshoz szükséges tananyagokhoz és hangfájlokhoz.

Fizetési határidő
Január 28.

Fizetés módja
Banki átutalással – Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány, 10700505-66317678-51100005 –  vagy készpénzben, a jógaközpontban. Részletfizetésre nincs lehetőség.

Fontos információ
A csoportok zártak, a tanfolyam órái nem látogathatók alkalmi jelleggel.

Helyszín
Satyananda Yoga Központ, XIII. Budapest, Szent István krt. 12 III. 1/a, kapucsengő: 51

A kurzus jógaóráinak időpontjai
Január 30 és február 17. között minden szerda és péntek reggel, 6.15-7.30 óra. Kapunyitás: 6 óra. Váltóruha szükséges minden órán.

Tanárok: Swami Bhaktananda és Yoga Villas