Barion Pixel

Gyógyító mantra szádhaná Magyarországért

Vegyél részt Te is 2022. június 27-július 27 között

A Satyananda Yoga magyarországi közössége egy egyhónapos szádhanát kezd az országért és a magyar emberekért. A mahámritjundzsja mantrát fogjuk kántálni esténként 108-szor egészségért, jólétért és boldogulásért. Ezt az ősi mantrát a 80-as években még tudósok is kutatták, és arra az eredményre jutottak, hogy meg lehetne vele gyógyítani az egész világot. A közös szádhanát 2022. június 27-től esténként fogjuk végezni, és nyitott mindazok számára, akik szeretnének csatlakozni és ezen a szubtilis módon tenni másokért.

Időpontok
2022. június 27-július 27 között, minden héten hétfőtől szombatig, 20-20:25 óra között.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A részvétel ingyenes és önkéntes.

Jelentkezési határidő
2022. június 24.

Szádhaná
A gyakorlatot egy hónapon át végezzük aazal a céllal, hogy támogassuk az országot és a magyar embereket. A cél eléréséhez  szeretettel várjuk mindazokat, akik el tudnak köteleződni a gyakorlat mellett egy hónapig.  Természetesen egy-egy alkalmat indoklás nélkül is ki lehet hagyni, de a szádhaná szempontjából és önmagad számára is az a legjobb, ha törekszel arra, hogy minden alkalmon jelen legyél.

Bejelentkezés a Zoom-on
A jelentkezés elfogadását követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
A programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt. Az online programra történő regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!