Felhívás vidéki jógás közösségek számára

Ingyenes jógaelméleti előadások  2019. február 28-ig

2018. november második felétől ingyenes előadásokat kínálunk vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára. A programokat képzett Satyananda Yoga tanárok tartják, akik tapasztalatukat, a Satyananda Yoga tradíció indiai központjában, a Bihar School of Yogában szerezték.

Annak ellenére, hogy a jóga világméretű népszerűségnek örvend, legtöbben csak korlátozott mértékben vannak birtokában a jógikus tudásnak és tapasztalatnak. A megfelelő ismeretek azonban fontosak, mert hatékonyabb és magasabb szintű gyakorláshoz vezethetnek, ami végül jobb minőségű élethez vezet. Az általunk kínált elméleti előadások célja, hogy a gyakorlók megismerjék az eltérő jógaákat, azok céljait és technikáit, valamint a köztük lévő kapcsolatot.

A program arra is lehetőséget kínál, hogy stúdiók, tanárok és gyakorlók a tanításokon keresztül kapcsolódjanak egy élő jógatradícióhoz. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció a világ egyik legkiemelkedőbb jógarendszere, a jógikus tudás egyik kiapadhatatlan forrása, ami a tanároknak és tanulóknak egyaránt szilárd háttérként szolgál a biztonságos gyakorláshoz és folyamatos fejlődéshez.

A jelentkezés részletei és feltételek
A jelentkezéseket e-mailben várjuk november 10 és 30. között.
A programokra 2018. november 19. – 2019. február 28. között kerülhet sor, minimum 15-20 fő számára.
A helyszínek lehetnek jógastúdiók vagy művelődési házak, közösségi házak, iskolák.
Az előadások ingyenesek, mindössze útiköltség térítést kérünk, és adományt is elfogadunk ott, ahol szívesen adnak.

A megosztásoknak örülünk, és szeretettel várjuk a jelentkezéseket!