Barion Pixel

Díjmentes online jógaórák augusztus 18-án és 25-én

Próbáld ki a Satyananda Yogát szeptemberi tanfolyamaink előtt

A Satyananda Yoga órák felépítése egészen különleges. Az ászanákon kívül olyan technikák is jelentős arányban szerepelnek óráinkon, melyekkel a fizikai testünk szükségletei mellett kielégíthetjük lényünk többi részének az igényeit is. Ez a jóga eredeti megközelítése, az úgynevezett integrált gyakorlás. 
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem csak ászanákat végzünk, hanem speciális mantragyakorlást is, és az energiarendszer számára fontos légzőgyakorlatok vagy az elme és tudat kezelésében alapvető relaxáció és meditáció is sokkal nagyobb mennyiségben szerepel egy Satyananda Yoga órán, mint bármely más jógahely óráján. Fontos az is, hogy minden Satyananda Yoga órát a résztvevők szintjének megfelelően tartunk.
        E speciális Satyananda Yoga  gyakorlásnak két fontos eredménye lesz. Az egyik a rendszeres ellazulás és feltöltődés, ami a fizikai, mentális és érzelmi  egészség megőrzésének alapfeltétele, a másik pedig a tudatosság fejlődése minden szinten.

A 2 ingyenes alkalom időpontjai
2022. augusztus 18 és 25.  csütörtökön, 18:00-19:30 óra között.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő
2022. augusztus 16.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.

Szeretettel várunk!