Barion Pixel

3 hetes jógaéletmód program speciális árkategóriákkal

Reggeli online órákkal és teljes otthoni gyakorlás támogatással, március 8-28.

A jóga kezdete és vége, alfája és ómegája a gyakorlás, a szádhana. A Satyananda Yoga tradíció teljes értékű szádhanát, spirituális gyakorlást kínál a legelfoglaltabbak számára is a jógakapszulákon keresztül. A jógakapszulák módszerét Swami Niranjanananda, tradíciónk jelenlegi jógamestere hozta előtérbe azért, hogy mai, általános életformánk mellett is részesülhessünk a jóga minden előnyéből. A jógakapszulákkal nemcsak megadhatjuk a test, az elme és a lélek számára szükséges napi „táplálékot”, hanem lehetőséget kapunk arra is, hogy a jóga módszerei beépüljenek napi rutinunkba, és elkezdjük megtapasztalni a jógát, mint életmódot. A programra speciális árkategóriák érvényesek.

Teljes támogatás az otthoni gyakorláshoz
A három hét fókuszában a jógaéletmód áll a jógakapszulák napi gyakorlásán keresztül, és ehhez megadunk minden segítséget. Hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön reggel találkozunk az online órákon, a többi napon pedig egyénileg javasolt végezni a gyakorlatokat. Ehhez minden online óra után egy speciális online felületen megkapod a jógakapszulák részleteit – gyakorlatsorok, mantra, relaxáció és meditációs gyakorlat hangfájlok, napi inspiráló olvasnivaló -, hogy a következő alkalomig gyakorolhasd azokat.

Az online jógaórák időpontjai:
2021. március 8-28. között minden hétfő és csütörtök, 06:00-07.15 óra.

Részvételi díj árkategóriák
Mivel tudatában vagyunk, hogy a jelenlegi helyzetben lehetnek olyan érdeklődők, akik anyagi korlátaik miatt nem tudnának részt venni, ugyanakkor olyanok is, akiknek a helyzete megengedné egy plusz fő befizetését is, az alábbi árkategóriák közül lehet választani.

Az ingyenes lehetőséget azoknak ajánljuk, akik anyagi helyzete nem tenné lehetővé a részvételt, míg a magasabb árat azok számára, akik ezzel támogatnák egy fő részvételét.

A meghatározott árkategóriák mellett tetszés szerinti összegű adomány küldésére is van lehetőség, amit örömmel fogadunk.

A kiválasztott árra kattintva a webshopunkba jutsz, ahol bankkártyával fizethetsz. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak bankkártyás fizetést fogadunk el. Köszönjük az együttműködést!

  1. árkategória: 0 Ft – Ha ezt választod, nem kell a webshopba menned, elég regisztrálnod.
  2. árkategória: 18000 Ft
  3. árkategória: 36000 Ft

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj előzetes befizetéséhez kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezésed az után kerül elfogadásra, amikor a befizetted a részvételi hozzájárulást is.

Jelentkezési határidő
2021. március 3.

A program minimum 10 fővel indul.

Szeretnénk felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy szervezőként számunkra fontos, hogy tervezni tudjuk a programjainkat. Ezért a programot csak abban az esetben tartjuk meg, ha a megadott időig elegendő jelentkezés érkezik. Ezért azt kérjük az érdeklődőktől, hogy jelentkezzenek időben, mert rajtuk múlik, hogy lesz-e program.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy eszköz, akár laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A program minden órájára ugyanazzal a linkkel lehet belépni. A linket az első online óra előtti napon küldjük el e-mailben.

A jógaszobád
Kérjük, kapcsold be a kamerádat, hogy látható légy a tanár számára! Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

 

SATYANANDA YOGA® program, Swami Bhaktananda vezetésével.

 

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.