Barion Pixel

Náda jóga Pécsen, Budapesten és Szóládon

A meditációhoz vezető dinamikus tudatosság fejlesztése, május 30-június 2.

Egy olyan különleges jógaág programjaira várunk, melyet jelenleg csak a Satyananda Yoga tradícióban ismerhetsz meg hagyományos formájában. Két argentin Satyananda Yoga tanárt látunk vendégül május végén és június elején. Sannyasin Mantrasiddhi és Anandamaya több mint másfél éves tartózkodás után érkeznek az indiai Bihar School of Yogából, hogy megismertessék a tradicionális jóga különleges ágának gyakorlatait. Mindketten Varanasiban tanultak klasszikus indiai zenét, és a jóga Satyananda rendszerének náda jógára specializálódott és képzett tanárai is.

A náda jóga az egyik legmagasabb szintű jóga. A hang rezgéseit alkalmazza, és célja, hogy a gyakorló képes legyen tudatosítani nemcsak az emberi füllel hallható, úgynevezett durva hangokat, hanem a szubtilis, belső érzékszervekkel észlelhető finom hangokat is annak érdekében, hogy kapcsolatba kerüljön az egyéni és egyetemes tudatosság mélyebb rétegeivel.

Ennek megtapasztalása természetesen csak valódi meditatív állapotban lehetséges, amihez teljesen ellazultnak és nyugodtnak kell lennünk. A náda jóga ennek a mély állapotnak az elérésére használja a hangrezgések, ritmusok és dallamok különböző formáit. Mindezt nagyon élvezetes és felemelő módon teszi, és még a jógában kezdők vagy az előzetes zenei képzettség nélkül résztvevők is sikerrel tudják végezni a gyakorlatait, és rengeteget profitálhatnak belőle azáltal, hogy a fizikai és a mentális egészségükre is kifejezetten jó hatással lévő, különleges és mély tudatállapotokat tapasztalhatnak meg.

A programokon magyar fordítást biztosítunk.

Időpontok és helyszínek
Május 30, Pécs, Főnix Jógastúdió, 17:00-20:30 óra
Június 1, Szólád, Magyar Jóga Társulás ásram, 9:30-17:00 óra
Június 3, Budapest, Satyananda Yoga Központ, 17:00-20:30 óra

Hogyan jeletkezhet
1. Regisztráljon a jelentkezési lap kitöltésével. Tovább a jelentkezési laphoz.
2. Regisztráció után emailben tájékoztatjuk jelentkezése ideiglenes elfogadásáról. Ezután a részvételi díj befizetésével szükséges véglegesíteni a helyét.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a jelentkezéssel fizetési kötelezettséget vállal. A lemondási feltételeket itt találja.

Jelentkezési határidő
2023. május 21.  Késői jelentkezéseket nem veszük figyelembe, ezért, ha szeretne jönni, javasoljuk, jelentkezzen időben.

Hozzájárulás
A pécsi  és a budapesti program díja 7500 forint, a szóládi programé pedig 11500 forint, ami tartalmazza az egész napos program, valamint az ásrambeli ebéd árát is.

Fizetési mód
Bankkártyás fizetéssel a webshopunkon keresztül. Programdíj Győr, Programdíj Szólád, Programdíj Budapest. Kérjük, hogy csak a jelentkezés ideiglenes elfogadásáról szóló emailünk megérkezése után fizessen, és a fizetéshez ezt a módot használja!  Köszönjük!

Szeretettel várjuk!