Kirtan az ásramban

A jógaéletmód program speciális alkalma, augusztus 14.

Gyakorlatközpontú program, ami a módszerek végzéséhez szükséges elméletet is tartalmazza. A nap során hangsúlyt kap a kirtan, mint az elme- és érzelemkezelés egyik leghasznosabb jógatechnikája.  A program ezen kívül több jógaág gyakorlatait is tartalmazza, mint a karma jóga, mantra jóga, rádzsa jóga és bhakti jóga.

A programra előzetes regisztráció szükséges augusztus 9-ig. A regisztrációhoz és a fizetéshez az alábbi leírásban találod a hivatkozásokat.

Helyszín
Magyar Jóga Társulás, Szólád. Térképért kattints ide.

Időpontok
Érkezés és regisztráció: augusztus 14. szombat 9 óra
Programkezdés: augusztus 14. szombat, 9:30 óra
Program vége: augusztus 14. szombat 19:30 óra

Létszám
A programra maximum 20 fő jelentkezését fogadjuk, a minimális létszám 12 fő.

Jelentkezés folyamata
1.  Töltsd ki a jelentkezési lapot. Tovább a jelentkezési laphoz.

2. Regisztrációdat követően 3-5 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott email címen, amiben értesítünk jelentkezésed státuszáról, ami kétféle lehet: 1. elfogadott, de nem megerősített vagy 2. nem elfogadott.

3.  Elfogadott jelentkezés esetén kérjük, fizesd be a részvételi díjat legkésőbb a megadott határidőig.

4.  A részvételi díjat bankkártyával tudod befizetni. A bankkártyás fizetési felületet alább találod. A befizetésed beérkezése után automatikusan megküldjük számodra a befizetésről az E-számlát, ami részünkről az elfogadott jelentkezésed megerősítését jelenti. Ezzel biztossá válik a helyed a programon.

Jelentkezési határidő
2021. augusztus 9.

Részvételi díj
14500 Ft. Az ár tartalmazza a program díját, az ebédet és vacsorát.

Részvételi díj fizetés
Tovább a részvételi díj befizetéséhez a Barion biztonságos rendszerén keresztül.

Étkezés
A program során  ebédet és vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Minden étkezéshez frissen készítjük a vegetáriánus ételeket, melyek főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaznak. Mivel a tejtermékeket nem főzünk az ételekbe; azok fogyasztása választható, így az ételek alkalmasak  laktózmentes diétán lévőknek is.
Ha gluténmentes étrendet követsz, és ezt a jelentkezési lapon előre kéred, minden ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért ha érintett vagy, kérjük, a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Hozz magaddal
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.