Barion Pixel

GURU PÚRNIMÁ ÜNNEP

Guru bhakti program az ásramban július 1-3.

Sri Swami Sivananda soraival szeretettel meghívunk az idei Guru púrnimá ünnepre a szóládi jóga-ásramba. “Azt mondani, hogy guru nélkül egy törekvő elérheti a célt, olyan, mintha azt mondanánk, hogy egy utazó csónak nélkül átkelhet a háborgó folyón.  A guru segítsége nélkül nem lehet elérni az Önvaló ismeretét.  A guru kegyelme nélkül nem lehet az isteni állapotba fejlődni, isteni életet élni vagy megszabadulni az elme béklyóitól. Ezért, amikor átadod magad gurud szent lábainál, ne világi szükségletekért könyörögj neki, hanem a kegyelméért, kérd, hogy legyen igazi odaadásod és tartós hited benne. Áldott az a tanítvány, aki tartósan bírja a guru kegyelmét.”

Helyszín
Magyar Jóga Társulás ásram.

Időpontok
Érkezés és regisztráció: július 1. szombat, 10-11 óra
Programkezdés: július 1. szombat, 12 óra
Program vége:július 3. hétfő 21 óra

Hozzájárulás
A részvevők adománnyal járulhatnak hozza a program megvalósulásához, szándékuk és helyzetük szerint, vagyis nincs meghatározott részvételi díj. Ez lehetőséget nyit azoknak, akik nem, vagy csak kis összeget tudnak adományozni. És azoknak is, akik egy magasabb összeggel szívesen támogatják mások részvételét is. Többlet esetén: azt további adományos programokra vagy az ásram és a budapesti jóga központ működésére fordítjuk. Örömmel látunk mindenkit, köszönet minden adományért!

Jelentkezés módja
A jelentkezési lap kitöltésével .  A jelentkezésed akkor válik elfogadottá, amikor megkapod tőlünk a visszaigazolást emailben.   Kérjük, jelentkezés előtt olvasd el itt az ásram szabályait. Köszönjük!

Jelentkezési határidő
2021. június 25. A programra maximum 40 fő jelentkezését fogadjuk.

Étkezés
A résztvevőknek napi három étkezést biztosítunk. Az étrend vegetáriánus, főként gabonákat, zöldségeket és gyümölcsöket, esetenként tejet, tejterméket és olajos magvakat tartalmaz. Állati eredetű alapanyogakat nem használunk; a tejtermékek fogyasztása választható, az ételek alkalmasak laktózmentes és vegán étrendet követőknek is.  A gluténmentes ételeket igénylők számára ebédre és vacsorára rizst és főtt zöldségeket, reggelire pedig gluténmentes gabonából készült ételeket tudunk biztosítani. Az igényt a jelentkezési lapon kell előre jelezni.
Egyéb étel-intolerancia miatti speciális igényeket azonban, mint a például a zöldségek, gyümölcsök és fűszerek összetétele, nem áll módunkban kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba. Ezért kérünk , hogy a fentieket mérlegelve jelentkezz a programra! Köszönjük!

Hozz magaddal
Ünnepi alkalomhoz illő ruházat, beavatottak a beavatásuknak megfeflő színben
Készülj úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházatod!
Kényelmes ruha jógagyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kültéri tevékenységekhez és kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek, szúnyogriasztó, kullancskiszedő
WC papír

Szeretettel várunk!