A KEDVESSÉG HÓNAPJA

Egyhónapos jógakihívás júniusban

Ezt az egyhónapos kihívást tradíciónk spirituális vezetőjének, Swami Niranjananandának két mondata inspirálta. Az egyik az volt, hogy napi egy jótett a jószándék óceánjává teheti a világot, a másik pedig az a kérdés, hogy jobb hely lett-e a világ, mióta milliók jógáznak világszerte?

Paramgurunk, Swami Sivananda fő tanításai közé tartozott a jótettek, a szeretet és adás hangsúlyozása, Swami Satyananda élete pedig ezek kifejeződése volt.  A Kedvesség Hónapja kihívásnak ez a lényege; tegyünk minden nap legalább egy jó dolgot valakivel, a családtagjainkon kívül is. Ez lehet egy ismerősünk vagy egy szomszéd, de lehet egy számunkra ismeretlen személy is, egy nélkülöző vagy beteg, vagy aki magányos, fél vagy szomorú. Bárkivel tehetünk jót, és a legkisebb jótett is számít, legyen az mindössze egy kedves mosoly vagy egy barátságos gesztus. Javasoljuk, hogy a résztvevők vezessenek naplót a jótettekről.

Az egyhónapos kihívás csúcspontjaként pedig minden résztvevőt szeretettel meghívunk a Magyar Jóga Társulás ásramba, ahol július 8-án. szombaton eltöltünk együtt egy gyönyörű napot, és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat arról, hogy hogyan lett jobb az életünk azzal, hogy minden nap tettünk valami jót mással.

Arra számítunk, hogy sokan csatlakoznak a kihíváshoz, és a legkülönbözőbb módokon és helyeken fogunk jót tenni egész júniusban, és bebizonyítjuk magunknak, hogy a jógával tényleg jobb hely lehet a világ.

Regisztráció
Szeretettel várunk, legyél te is KEDVES júniusban! Csatlakozz a kihívásunkhoz a regisztrációs lap kitöltésével.