Barion Pixel

Nyílt jóganap

Díjmentes online program, október 7.

Meghívunk minden érdeklődőt a barátaikkal és családtagjaikkal együtt a Nyílt jóganapunkra. A nap során lesz jógaóra, meditáció, jóga nidrá relaxáció és előadás, melyeken keresztül bepillantást nyerhetnek a Satyananda Yoga tradíció módszereibe és tanításaiba. A Nyílt jóganap nagyszerű lehetőség lehet a jógatanárok és tanulóik számára is, hogy felvegyék a kapcsolatot korunk egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójával. Örömmel várunk minden érdeklődőt!

Időpontok
2023. szeptember október 7-én, 9:00-13:00 óra között.

Regisztráció
A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezéseket emailben igazoljuk  vissza. Csak visszaigazolás esetén lehet részt venni az órákon.

Jelentkezési határidő
2023. október 4.

Technikai szükségletek
Internet kapcsolat és egy alkalmas eszköz: laptop, asztali számítógép, tablet vagy mobiltelefon. A kamera bekapcsolása kötelező, hogy a tanár láthassa az összes résztvevőt. Fenntartjuk a jogot, hogy csak a kamerán keresztül látható résztvevők maradhatnak az online közvetítésben.

Alkalmazás letöltése
Az élő, online jógaórához a Zoom nevű alkalmazást használjuk, amit javasolt még az óra előtt letölteni és telepíteni. A Zoom telepítéséhez kattints ide.

Bejelentkezés a Zoom-on keresztül
A jelentkezés elfogadását és a részvételi díj befizetését követően emailben küldjük az online részvételhez szükséges linket.

A jógaszobád
Mivel a saját helyedről jelentkezel be, készítsd elő a helyszínt úgy, hogy csak az látszódjon a képen, ami számodra megfelel. Kérjük azt is, hogy a Satyananda Yoga Központban szokásos öltözetben vegyél részt az órán!

Felelősség
Tekintve, hogy az online óra egy speciális helyzet, mely során nem egy fizikai térben vagyunk együtt, és a tanár nem feltétlenül ismeri személyesen vagy láthatja úgy a résztvevőket, ahogyan egy normál jógaórán. Ezért fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a programon csak mentálisan egészséges emberek, és a csak saját akaratukból és saját felelősségükre vehetnek részt, valamint hogy az esetleges sérülésért nem vállaljuk a felelősséget. Az online jógaórára regisztrációval és belépéssel a jelentkezők ezt elfogadják!

Szeretettel várunk!

 

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.