Barion Pixel

Magas színvonalú jógaképzés Magyarországon

A Satyananda Yoga Academy Europe következő tanfolyamára mostantól lehet jelentkezni. Ez a Yogic Studies 1, ami 2019 márciusától 2020 márciusáig tart. A kurzus angol nyelven zajlik, és magába foglal három bentlakásos alkalmat – összesen 28 napot -, valamint heti ötszöri otthoni gyakorlást és tanulást, a gyakorlási naplók három hetenkénti online beadását. Minden egyes tanulót tapasztalt tanár segíti a kurzus teljes ideje alatt – nem csak a bentlakásos alkalmak során, hanem az otthoni gyakorlás időszakában is – hasznos visszajelzésekkel és útmutatásokkal. Azok, akik sikeresen elvégzik a Yogic Studies 1 kurzust, jogosultságot szereznek a továbbtanulásra a Yogic Studies 2 tanfolyamon, amit a tanárképzés követ.

A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a képzés a Satyananda Yoga Academy hálózaton keresztül valósul meg. Minden földrészen a helyi akadémia szervezi a jógaképzéseket, és a tanulók mindig egy adott országba utaznak a kurzusokra. Az európai szervezet, a Satyananda Yoga Academy Europe (SYAE) Magyarországon, Szóládon tartja kurzusait. Ezért a magyar jógázók kivételezett helyzetben vannak, mivel ők helyben tanulhatnak, nem kell a kurzus során háromszor külföldre utazniuk.

Ezt a képzést jó szívvel ajánljuk azoknak, akik rendszerezett ismereteket és alapos tudást kívánnak szerezni a jóga tudományában, amit a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban egy helyen, egy rendszeren belül meg is találhatnak.

Jelentkezési határidő a Yogic Studies 1-re: 2019. február 15.