Stresszoldó-blokkoldó program fókuszban a Jóga Nidrával

Elvonulás, augusztus 10-12.

Indokolatlanul feszült vagy? Sokat fáj a fejed, de nincs orvosilag igazolt oka? Fiatal a tested, de mégsem hajlékony? Tudod, hogy sok a stresszed, de nem tudod kezelni? Nem tudsz elaludni, vagy jól aludni? Nem tudod a dolgokat elengedni? Szeretnél rugalmasabb lenni, mind fizikailag, mind mentálisan? Nehezen megy az életmódváltás? Akkor neked szól a Stresszoldó-Blokkoldó program fókuszban a Jóga Nidrával elvonulásunk, melynek keretein belül összegyűjtöttünk olyan jógikus technikákat (ászanák, légzőgyakorlatok, relaxáció, Jóga Nidrá), melyek rendszeres gyakorlása által jelentősen javíthatsz az életminőségeden és enyhíthetsz a fent említett tüneteken. E technikákat mind elméletben, mind gyakorlatban megértheted és ki is próbálhatod. Lesz benne önismeret, segítünk elindítani az életmódváltásodat, és kialakíthatod a saját gyakorlataidat is (saját szádana). Szeretettel várunk!

Időpont: 2018. augusztus 10-12.

Helyszín: A Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca

Jelentkezés módja: a jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével együtt érvényes. Kérjük vedd figyelembe, hogy szállást csak sátorban, az ásram területén tudunk biztosítani!

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 5.

Részvételi díj: 29.210,- Ft (23.000 Ft+ Áfa) Az ár a programon való részvételt és a napi háromszori étkezést foglalja magába.

Lemondási feltételek
Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 80%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.

Szállás: saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban a nyári csúcsszezon miatt szállást nem tudunk biztosítani.

Étkezés: A program során reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Az ételek lakto-vegetáriánus étrend szerint készülnek, főként gabonákat, zöldségeket, gyümölcsöket és olajos magvakat tartalmaznak. A tej és tejtermékek fogyasztása opcionális; ezeket nem főzzük bele az ételekbe. Kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor, hogy étel-intoleranciából fakadó igényeket nem tudunk kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba.

Regisztráció: augusztus 10., 8:30-09:30 óra
Programkezdés: augusztus 10., 10:00 óra
Program vége: augusztus 12., 14.00 óra

Ásram szabályok: kérjük olvassa el itt.

Hozzon magával:
Készüljön úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházata!

Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek
WC papír