Satyananda Yoga kurzus haladóknak

1. modul: január 11 – március 29,   2. modul: április 19 – június 28.

Folytatjuk a Haladó Kurzust a 2. modullal, kezdoknek_jogarol_right_3 amire mostantól lehet jelentkezni. A foglalkozásokra csütörtök esténként kerül sor.  A kurzusra azok jelentkezhetnek, akik elvégezték a Haladó 1. modult. A csoport foglalkozásai továbbra sem látogathatók alkalmi jelleggel.

A haladó tanfolyam a Satyananda Yogában tanított kezdő hatha jóga és a rádzsa jóga gyakorlataira épül, és a kurzus célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a továbblépésre a kezdő szintről a haladóbbra azoknak, akik legkevesebb egy éve gyakorolnak tradíciónk tanításai szerint. A tananyag egyaránt tartalmaz hatha jóga és rádzsa jóga gyakorlatokat, azonban a hangsúly mindkét jógaág gyakorlásában fokozatosan áttevődik a rádzsa jóga megközelítésre.

A kurzus célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a rendszeres gyakorlás személyiségre gyakorolt transzformáló hatásait. Ezért otthoni gyakorlást fogunk javasolni számukra, amihez bizonyos időközönként változó meghatározott gyakorlatsorokat kapnak.  Ugyancsak hallani fognak jamákról és nijamákról is, de nem a Patanjali rádzsa jógában leírtakról, hanem más jógaágak jama és nijama gyakorlatairól, melyeket gyakorolni is fognak a kurzus során. Ezek olyan gyakorlatok, melyeket Magyarországon egyetlen más jógaközpontban sem tanítanak.

Jelentkezés módja: e-mailben az info@satyananda.hu címen. A jelentkezőket kérjük, jelezzék, melyik napon szeretnének járni.

Részvételi díj:
1. modul: 32385 Ft (25500 Ft + ÁFA)
2. modul: 27305 Ft (21500 Ft + ÁFA)

Fizetési határidők:
1. modul befizetése jelentkezéskor, de legkésőbb január 4-ig.
2. modul befizetése április 12-ig.

Fizetés módja: Banki átutalással, vagy készpénzben, a jógaközpontban. Részletfizetésre nincs lehetőség.

Fontos információ: A csoport zárt lesz, a tanfolyam órái nem látogathatók alkalmi jelleggel.

Helyszín: Satyananda Yoga Központ, XIII. Budapest, Szent István krt. 12 III. 1/a, kapucsengő: 51

Időpontok: Csütörtök, 18.30-20 óra