Satyananda Yoga Academy Europe

Yogic Studies jelentkezési határidő: február 28.

A SatyanaSYAE 117nda Yoga Academy Europe  (SYAE) 2018-ban is folytatja Yogic Studies képzéseit Magyarországon. A Yogic Studies képzés négy, egyenként 27 hetes modulból áll: Yogic Studies 1 Module 1 és Module 2, valamint Yogic Studies 2 Module 1 és Module 2. A Yogic Studies tanfolyamok a kezdő szinttől a haladóig vezetik a tanulókat a jóga különböző ágainak elméleteiben és gyakorlataiban, egy teljes és átfogó jógarendszer keretein belül.

A SYAE a Satyananda Yoga európai képzési intézménye. A Satyananda Yoga világ egyik kiemelkedő jógatradíciója. A Yogic Studies kurzusok mind színvonal, mind ár-érték arány tekintetében a legjobbak közé tartoznak Európában.

A magyar résztvevők jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a képzésen.
Részletek és jelentkezés: www.syae.eu

Tanárképzés: Az első négy modul elvégzéseys2a2018flyer után van lehetőség az ötödik, tanárképző modul elvégzésére.  A SYAE elsődleges célja, hogy olyan jógagyakorlókat képezzen, akik átfogó megértéssel és tapasztalattal rendelkeznek a jógáról, és akik képesek a jóga filozófiáját és gyakorlatait integrálni az életükbe, vagyis élni a jógát. Ezt követheti a tanárképzés, amin azok vehetnek részt, akik már ismerik és értik az elveket és módszereket, és tapasztalatuk van azok alkalmazásában. Így a SYAE képzésén diplomát szerző tanárok biztonsággal tudják segíteni tanulóikat a gyakorlásban.