Jóga ökológia 2. május 25-27.

A Bihar School of Yoga-ból érkező szvámi programja, a tavalyi nagy sikerű tanfolyam folytatása

Jógikus szemszögből, a jóga ökológia ösvénye a bolygónkkal és annak minden ökoszisztémájával való építőjellegű kapcsolódásunk. A jóga ökológia az ökologikus életmód jógikus, védikus módja. A jógikus, védikus élet kiegyensúlyozott és egyszerű élet, amely összhangban van a természet azon erőivel, melyek támogatnak és fenntartanak bennünket.

Ha valaki alkalmazza a jógikus ökologikus életmódot, akkor a jógának a gyakorlatias és alkalmazható megértését követi, mely magába foglalja a környezeti és az egyéni tisztulást szolgáló technikákat és a minket körülvevő pozitív kozmikus energia fokozását.

A jóga ökológia ősi védikus és jógikus gyakorlatokat és elméleteket jelent, melyeket Swami Satyananda vezetett be, és jelenleg Swami Niranjanananda és Swami Satyasangananda kutat és fejleszt. Ez a téma egy olyan időszakban válik elérhetővé számunkra, amikor a társadalomnak arra leginkább szüksége van. Nagyon praktikus, egyszerű és megerősítő út mindazok számára, akik a Földanya isteni természetéhez szeretnének kapcsolódni, és azt szeretnék látni, hogy megmarad teljes szépségében és pompájában az elkövetkező generációk számára is.

A program a tavalyi jóga ökológia program folytatása, de új résztvevők számára is nyitott. Helyszín: Magyar Jóga Társulás, Szólád

A további részleteket hamarosan tudatjuk.