Hogyan fejlesszük a pozitív hozzáállást az életben, július 12-15. az ásramban

Swami Omgyanam és Swami Mudrarupa vezetésével, május 31-ig kedvezménnyel

Az egészséges és boldog élet fő alkotóelemei: a jó egészség, a béke és a megelégedettség. A test lehet egészséges és rugalmas, de mi haszna ennek, ha a hangulatunk pesszimista, ha állandóan aggódunk, és napi szinten tapasztaljuk az elégedetlenséget.

A jóga különböző eszközöket kínál, amelyekkel személyiségünk minden szintjét meg lehet célozni. Ezen a programon a jóga ászanákon és pránajámákon kívül bizonyos technikákat tanítunk, amelyek lehetővé teszik az elme számára, hogy megszabaduljon a negatív kondicionáltságtól. Amikor az elme világos és pozitív, akkor elérjük a stabilitást és az egyensúlyt, és meg lehet tapasztalni az egyszerű életörömöt. Ez a program a motiváció felébresztését célozza, hogy a belső jóga felé forduljunk, és bizonyos gyakorlatokat alkalmazzunk, amelyek könnyen végezhetőek a nap során, anélkül, hogy plusz időt vennének igénybe a napirendünkből, de fokozatosan megváltoztatják az elme hangulatát egy pozitív, építő és kreatív irányba. A gyakorlatok, amelyeket ezen a szemináriumon tanulunk a legősibb jóga szentiratokban találhatóak.

A szóládi jóga ásram tökéletes környezetet kínál egy ilyen belső átalakuláshoz. A tiszta természetben tartott elvonulás lehetőség arra, hogy felfrissítsük a kapcsolatot önmagunkkal és új pozitív rajtot vegyen az életünk.

Helyszín: A Magyar Jóga Társulás ásram, 8625 Szólád, Arany János utca

Jelentkezés módja: a jelentkezési lap elküldésével és a részvételi díj befizetésével. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével együtt érvényes.

Jelentkezési határidő: 2018. május 20.

Részvételi díj:  Május 31-ig befizetve: 39,993 Ft (31,490 Ft+ Áfa) Május 31. utáni befizetés: 48,895 Ft (38,500 Ft+ Áfa) Az ár a programon való részvételt és az étkezéseket foglalja magába.

Fizetés módja: Banki átutalás
Bank neve és címe: CIB Bank, 1136 Budapest, Váci út 141.
Számlatulajdonos: Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány
Számlaszám: 10700505-66317678-51100005

Lemondási feltételek:

Program lemondás: Több, mint 7 nappal a program előtt történő lemondás esetén a befizetett összeg 90%-át térítjük vissza. 7 napon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza.

Szállás lemondás: 7 napon túli lemondás esetén nem kell megfizetni a lefoglalt szállás díját. 7 napon belüli lemondás esetén meg kell fizetni a lefoglalt szállás díját.

Szállás: saját sátorban a Központ területén ingyenes. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani 2-3 ágyas elhelyezéssel. Egyágyas elhelyezés 6000 Ft/éj. Szállásigény bejelentése a jelentkezési lapon. Fontos: A szállás díját ne utalják át, hanem a helyszínen, regisztrációkor készpénzben fizessék be!

Étkezés: A program során reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk a résztvevők számára. Az ételek lakto-vegetáriánus étrend szerint készülnek, főként gabonákat, zöldségeket, gyümölcsöket és olajos magvakat tartalmaznak. A tej és tejtermékek fogyasztása opcionális; ezeket nem főzzük bele az ételekbe. Kérjük, vegyék figyelembe a jelentkezéskor, hogy étel-intoleranciából fakadó igényeket nem tudunk kielégíteni, saját ételt pedig nem hozhatnak be résztvevők az ásramba.

Regisztráció és szállás elfoglalása: július 12. 16-18 óra.
Programkezdés: július 12. 19 óra
Program vége: július 15. ebéd

Ásram szabályok: kérjük, olvassa el itt.

Hozzon magával:
Készüljön úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházata!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat (rövidnadrág, top nem megfelelő),
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, lehetőleg környezetbarát, lebomló mosó és tisztítószerek,
WC papír