A jógagyakorlás integrál struktúrája

Háromnapos reggeli jógakurzus
Február 27 – március 1.

Szerencsére nem kell több még több időt találnunk a gyakorlásra, ha az ászanákon kívül más jógamódszereket is gyakorolni akarunk. Elég, ha másképp osztjuk be, mint eddig. Ha elsajátítjuk a Satyananda Yoga által javasolt struktúrát, akkor nem csak ászanákra lesz időnk, hanem a többi olyan módszerre is, melyek fontosak a teljes egyensúly és harmónia érdekében.

 

Az ászanák hatása csak egy bizonyos szintig terjed. Az ennél mélyebb, finomabb szintű területek kezelésére más technikákat kell végezni. A három reggeli foglalkozáson bemutatjuk a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradíció egyedülálló gyakorlási módszerét, melyben több jógaág technikáit végzi a gyakorló. A Satyananda Yogában a gyakorlás célja a fizikai, mentális, lelki és spirituális területek táplálása.

Ezért az órák olyan technikákat tartalmaznak, melyek biztosítják valamennyi terület elérését. Az ászanák mellett mantrák, légző gyakorlatok, relaxáció és meditáció is részei a gyakorlásnak.

 

 

 

Előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben február 23-ig: info@satyananda.hu Csak a teljes programra lehet jelentkezni.

Időpont: február 27 – március 1, naponta 6.15-7.30 óra.
Érkezés és kapunyitás: 6.00 óra

Részvételi hozzájárulás: 7620 Ft (6000 Ft + Áfa) a teljes tanfolyamra

Fizetési mód: A részvételi hozzájárulást a jelentkezési határidőig, február 23-ig kell befizetni. A fizetés történhet készpénzben a Satyananda Yoga Központban a hétközi jógaórák előtt vagy után 30 perccel, vagy banki átutalással a Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány 10700505-66317678-51100005 számú számlaszámára.

A tanfolyamot minimum 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Lemondás, visszatérítés: Ha legalább öt nappal a kurzus indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszafizetjük Önnek a teljes befizetett összeget. Öt napon belüli lemondás esetén nem térítünk vissza, és a részvételi díj más kurzusra, jógaórára nem használható fel. Abban az esetben sem fizetjük vissza a befizetett díjat, ha nem jelenik meg a programon. Abban az esetben, ha a programot a Satyananda Yoga Központ mondja le, a teljes befizetett részvételi díjat visszafizetjük.

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.

Satyananda Yoga Nidra® is a registered trademark of IYFM used with permission.