Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

Önismeret és önfejlesztés jógával
Szeretnéd jobban ismerni önmagad? Úgy érzed, szükséged van a változtatásra? Tematikus jógatanfolyam január 13-tól.

 

A nyugtalan elme lecsendesítése
Sokszor érzel megmagyarázhatatlan szorongást vagy nyugtalanságot, és ezzel a zaklatott lelkiállapottal nem tudsz mit kezdeni? A Satyananda Yoga tud rá megoldást! Tematikus jógatanfolyam január 14-től.

Erős immunrendszer és optimális emésztés jógával
Szeretnél megszabadulni az emésztési problémáidtól? Szeretnél fittebb, erősebb és ellenállóbb lenni? Tematikus jógatanfolyam január 16-tól.

Jóga ökológia elvonulás, 2020 kiemelkedő hazai programja
A Magyar Jóga Társulás ásram ad otthont a Bihar School of Yoga-ból érkező szvámi programjának, mely az ember és a természet harmonikus kapcsolatának jógikus és védikus módszereit és alapelveit mutatja be.

Jóga nidrá alapképzés 2020 január-szeptember
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani szisztematikus képzés keretében.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait

A legnagyobb Európai Satyananda Yoga program 2020-ban
Jógikus életmód – Út a boldogsághoz
Európai Satyananda Yoga Találkozó, 2020. május 28-31. Vrdnik, Szerbia. Jelentkezz már most, hogy biztosítsd a helyed!

 

Indiai utazás – Spiritualitás és Jóga
Spirituális utazásra hívunk Indiába, november-decemberben. 2004 óta szervezünk utakat a Bihar Yoga tradíció központjaiba, és az idei a 20. közös út lesz.

 

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, havi rendszerességgel. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.