Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza

Jógaórák a szóládi ásramban
Kedd esténként október 20-tól
Az órákat a szóládi Magyar Jóga Társulás ásram jógatermében tartjuk kedd esténként. Gyakorlatok immunrendszer erősítésére, emésztés javítására, energiaszint növelésére, ízületek karbantartására és relaxált állapot elérésére.

 

Meditáció – online
Reggeli meditáció, vasárnap, október 4-december 6.
A programra azokat várjuk, akik szeretnék lépésről-lépésre megismerni a Satyananda Yoga által kínált meditációs technikákat.

 

Online Satyananda Yoga óra hétfőnként, 18:30-20:00
Részvétel 10 alkalmas bérlettel, október 14-november 16.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

 

Online Satyananda Yoga óra csütörtökönként, 18:00-19:30
Részvétel 10 alkalmas bérlettel, október 17-november 19.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

 

Satkarma és meditáció
A tisztulás hétvégéje, október 2-3.
A Magyar Jóga Társulás, Szólád programja. A satkarmák mellett az elme relaxációját és a befelé fordulást elősegítő meditációs technikákat is gyakorlunk, valamint az ásramban szokásos jóga életmód módszereket végezzük.

 

Online jógaórák nyugdíjasoknak
Péntek, 9:00-10:15 óra
A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció. Regisztrálni a program leírásában található linken keresztül lehet.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait