Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

 

Gyógyító mantra szádhaná Magyarországért
Vegyél részt Te is 2022. június 27-július 27 között
A Satyananda Yoga magyarországi közössége egy egyhónapos szádhanát kezd az országért és a magyar emberekért. A mahámritjundzsja mantrát fogjuk kántálni esténként 108-szor egészségért, jólétért és boldogulásért.

 

Személyes és online jógaóra kedden, 18:00-19:30
8 alkalmas bérlettel, 2022. március 22-május 10.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

 

Online jógaórák nyugdíjasoknak
Péntek, 9:00-10:15 óra
A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció. Regisztrálni a program leírásában található linken keresztül lehet.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait