Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

Online Satyananda Yoga óra hétfőnként, 18:00-19:30
Részvétel 10 alkalmas bérlettel, 2021. április 5-június 7.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

 

Online Satyananda Yoga óra csütörtökönként, 18:00-19:30
Részvétel 10 alkalmas bérlettel, 2021. április 8 – június 10.
A Satyananda Yoga speciális órákat kínál. A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció.

 

Meditáció – online program középhaladóknak
8 alkalom vasárnap reggelenként, 2021. április 11 – május 30.
A pratjáhára nem csak a jógik, hanem az átlagemberek számára is hasznos állapot, hiszen például a fizikai testben valamint az elmében felgyülemlett feszültségek oldása is csak ebben történhet meg. A pratjáhára tanulható, és a jóga Satyananda rendszere az a tradíció, amely kiemelkedően tanítja ezeket a technikákat.

 

1% felajánlása a jógáért
Hozzájárulás a jóga tanításainak terjesztéséhez
2021-ben Alapítványunk jogosult a személyi jövedelemadó 1%-ának fogadására, ezért, hálásan fogadjuk a felajánlásokat. Alább olvasható az 1% felajánlás módja.

 

Ingyenes online jóga nidrá péntek esténként
Fókuszban a relaxáció, január 22-től, hetente
Jógát tanítunk és adni is szeretünk, ezért mostantól tradíciónk egyik csodálatos gyakorlatát ajándékba fogjuk adni az érdeklődőknek, heti rendszerességgel.

 

Online jógaórák nyugdíjasoknak
Péntek, 9:00-10:15 óra
A foglalkozások öt részből állnak: mantrák speciális célokért, ászana, pránájáma, jóga nidrá és meditáció. Regisztrálni a program leírásában található linken keresztül lehet.

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait