Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

Indiai utazás – Spiritualitás és Jóga
Spirituális utazásra hívunk Indiába, november-decemberben. 2004 óta szervezünk utakat a Bihar Yoga tradíció központjaiba, és az idei a 20. közös út lesz. Az érdeklődőknek nyílt napot is tartunk július 13-án.

Nagy nyári jógatábor
Inspiráció a jóga következő szakaszához, június 29-július 5. között. A szó igazi értelmében vett jógaelvonulás öt nemzetközi jógatanár vezetésével, a Magyar Jóga Társulás ásramban. Korai kedvezményes ár május 15-ig.

Satkarma nap az ásramban
A satkarma gyakorlatok, a hatha jóga eredeti technikái, a test méregtelenítésére szolgálnak. Július 13-án ezek közül hármat, a bélrendszer, a gyomor és az orrüregek tisztítását lehet megtanulni és elvégezni.

 

Guru Púrnima ünnep – ingyenes, nyílt program
A jóga hagyománya szerint ezen a napon a guruk bőséggel osztják az áldást mindazoknak, akik nyitott szívvel és őszintén fordulnak hozzájuk, ezért ezt a napot az emlékezésre és kapcsolódásra szánjuk, és egy különleges, egész napos programmal ünnepeljük az ásramban, július 16-án.

Yoga Classes for Health and Relaxation in English
We invite you to yoga classes conducted in English at our beautiful downtown yoga center on every Tuesday.

 

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, havi rendszerességgel. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.

Akhanda kirtan
Az akhanda kirtan a Magyar Jóga Társulás ásram egyik legnépszerűbb programja minden nyáron. Ebben az évben nyolc órán át fogunk mantrákat énekelni. A nap során az éneklés mellett lehetőséget adunk a vendégeknek az ásram évek óta tartó speciális szádhanájában (védikus havan) való részvételre, és a program részeként karma jóga is lesz.

Jóga nidrá alapképzés és instruktorképzés 2019 szeptembertől
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani.