Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

Élni a jógát – Jógatábor és Nemzetközi Jóganap az ásramban, június 19–21.
Az idei év első nyílt programja a szóládi Magyar Jóga Társulás ásramban. A program különlegessége annak a speciális integrál szádhanának az idei premierje, amit a Bihar School of Yoga a Nemzetközi Jóganap alkalmából ad évente.

 

Hétfőnként ingyenes online Satyananda Yoga óra
Hétfőnként ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 18:00-19:30 között, amire a programleírásában található linken lehet regisztrálni. Gyere, várunk, próbáld ki a Satyananda Yogát!

 

Szerdánként ingyenes online Satyananda Yoga óra
Hétfőnként ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 18:00-19:30 között, amire a programleírásában található linken lehet regisztrálni. Gyere, várunk, próbáld ki a Satyananda Yogát!

 

Nyugdíjasoknak ingyenes online Satyananda Yoga órák
Keddenként ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 9:00-10:15 között, amire hétfőn 18 óráig lehet regisztrálni.

 

Április 17-én ismét online kérdezz-felelek a jógáról
Az első két alkalom során nagy volt az érdeklődés, sok jó kérdést kaptunk, ezért folytatjuk a programot és várjuk a további kérdéseket. Jógagyakorlók és a jóga iránt érdeklődők kérdezhetnek a jógáról a Satyananda Yoga központ tanáraitól.

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, havi rendszerességgel. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.

Önismeret és önfejlesztés jógával
Szeretnéd jobban ismerni önmagad? Úgy érzed, szükséged van a változtatásra? Tematikus jógatanfolyam január 13-tól.

 

Erős immunrendszer és optimális emésztés jógával
Szeretnél megszabadulni az emésztési problémáidtól? Szeretnél fittebb, erősebb és ellenállóbb lenni? Tematikus jógatanfolyam január 16-tól.

 

Jóga nidrá alapképzés 2020 január-szeptember
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani szisztematikus képzés keretében.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait

 

Indiai utazás – Spiritualitás és Jóga
Spirituális utazásra hívunk Indiába, november-decemberben. 2004 óta szervezünk utakat a Bihar Yoga tradíció központjaiba, és az idei a 21. közös út lesz.