Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

Online kérdezz-felelek a jógáról
Lehetőséget kínálunk jógagyakorlóknak és a jóga iránt érdeklődőknek, hogy feltegyék a jógával kapcsolatos kérdéseiket, és mi, a Satyananda Yoga központ tanárai és régi gyakorlói megpróbálunk válaszolni rájuk.

Ingyenes online Satyananda Yoga óra
Jógázz velünk otthonról! Örömmel tájékoztatunk, hogy szerdán ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 18:00-19:30 között, amire alább lehet regisztrálni.

 

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, havi rendszerességgel. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.

Önismeret és önfejlesztés jógával
Szeretnéd jobban ismerni önmagad? Úgy érzed, szükséged van a változtatásra? Tematikus jógatanfolyam január 13-tól.

 

Erős immunrendszer és optimális emésztés jógával
Szeretnél megszabadulni az emésztési problémáidtól? Szeretnél fittebb, erősebb és ellenállóbb lenni? Tematikus jógatanfolyam január 16-tól.

 

Jóga nidrá alapképzés 2020 január-szeptember
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani szisztematikus képzés keretében.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait

 

Indiai utazás – Spiritualitás és Jóga
Spirituális utazásra hívunk Indiába, november-decemberben. 2004 óta szervezünk utakat a Bihar Yoga tradíció központjaiba, és az idei a 21. közös út lesz.