Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

3 napos meditációs elvonulás az ásramban
Adományos program, augusztus 16-19.
Az elvonulás fő témája a rádzsa jóga ösvényének kulcsfontosságú szakasza, a pratjáhára. Ez egy relaxált, de éber tudatállapotot jelent, ami azért kiemelkedően fontos szakasz, mert ez jelenti a kaput a külső és a belső világ között.

Akhanda Kirtan, 8 óra mantraéneklés, július 31-augusztus 2.
Ez a nagyszerű kirtan esemény a Magyar Jóga Társulás ásram egyik legnépszerűbb programja minden nyáron. A program részeként karma jóga és havan (védikus tűzszertartás) is lesz.

 

Szerdánként ingyenes online Satyananda Yoga óra
Hétfőnként ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 18:00-19:30 között, amire a programleírásában található linken lehet regisztrálni. Gyere, várunk, próbáld ki a Satyananda Yogát!

 

Nyugdíjasoknak ingyenes online Satyananda Yoga órák
Keddenként ingyenes online Satyananda Yoga órát tartunk 9:00-10:15 között, amire hétfőn 18 óráig lehet regisztrálni.

 

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, havi rendszerességgel. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.

Jóga nidrá alapképzés 2020 január-szeptember
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani szisztematikus képzés keretében.

 

Satyananda Yoga élmény
Hozd el a Satyananda Yogát a saját városodba!
Vidéki jógastúdiók és jógaközösségek számára kínáljuk a lehetőséget, hogy gyakorlóik számára házhoz vigyék a világ egyik legkiemelkedőbb jógatradíciójának tanításait

Indiai utazás – Spiritualitás és Jóga
Spirituális utazásra hívunk Indiába, november-decemberben. 2004 óta szervezünk utakat a Bihar Yoga tradíció központjaiba, és az idei a 21. közös út lesz.