Aktuális programok

Itt  megtalálható minden aktuális Satyananda Yoga program, melyek a jóga különböző ágaiba és azok gyakorlataiba adnak bepillantást. A Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióban a spirituális gyakorlás a Swami Satyananda által létrehozott Jóga Csakra rendszeren alapul, ami hatha jóga és rádzsa jóga elemeket tartalmaz, mint a satkarma, ászana, pránájáma, mudra, bandha, jama, nijama, pratjáhára, koncentráció és a meditáció, melyek eredete a védikus hagyományban és a tantra rendszerében található. A Jóga Csakra ezeken kívül még a kriya, karma, bhakti és gjána jóga szakaszait is tartalmazza.

 

Jóga és meditáció worksop
Európa egyik legtapasztaltabb jóga és meditáció tanárával, május 4-5.   Swami Anandananda Saraswati jóga ácsárja programja Budapesten. Korai kedvezményes ár március 31-ig.

 

Nagy nyári jógatábor
Inspiráció a jóga következő szakaszához, június 29-július 5. között. A szó igazi értelmében vett jógaelvonulás öt nemzetközi jógatanár vezetésével, a Magyar Jóga Társulás ásramban. Korai kedvezményes ár március 31-ig.

 

Yoga Classes for Health and Relaxation in English
We invite you to yoga classes conducted in English at our beautiful downtown yoga center from 5 March.

 

 

Intenzív jógakurzus mellrákos betegeknek
Adományos program, március 4, 6-7. Kemoterápia és sugárkezelés során is alkalmazható egyszerű jógatechnikákat tanítunk, melyek csökkentik betegség okozta stressz negatív hatásait, és elősegítik a gyógyulási folyamatokat.

 

Jóga nidrá alapképzés és instruktorképzés 2019 szeptembertől
Magyarországon most először lehet ezt a világhírű Satyananda Yoga technikát képzett Satyananda Yoga tanároktól elsajátítani.