Main

Satyananda Yoga-Bihar Yoga tanfolyamok vidéken

Satyananda Yoga-Bihar Yoga tanfolyamok vidéken 2017. januártól

 

 

fireMivel eddig csak Budapesten és Szóládon tanítottunk rendszeresen Satyananda Yogát, a távolság miatt sokan nem tudtak részt venni képzéseinken. Számukra kínáljuk most a lehetőséget, hogy házhoz megyünk és havonta egyszer Satyananda Yoga órát tartunk a városukban vagy kisebb településükön. Ehhez várjuk közösségek vagy személyek jelentkezését, akik vállalják, hogy megszerveznek egy minimum 12-15 fős jógacsoportot és találnak megfelelő helyszínt az órákhoz.


A foglalkozásokra havonta egy alkalommal, hétfőn vagy szerdán kerülhet sor. A 120 perces órák tartalmaznak hatha jóga ászanákat és légzőgyakorlatokat, a rádzsa jógából pedig pratjáhára és koncentrációs gyakorlatokat.  Az óráknak része az eredeti Satyananda Yoga Nidra, avagy pszichikus alvás gyakorlata, valamint mantragyakorlás és elméleti ismeretek.


Az órák a Bihar Yoga tradíció átfogó és szisztematikus rendszerét követik a kezdő szinttől a haladóig. A résztvevők a havi egy jógaóra mellett feladatsort kapnak az otthoni gyakorláshoz, és lehetőségük lesz konzultációra is. A foglalkozásokat vezető tanár tanulmányait Indiában, a Bihar Yoga Bharatiban, a világ első jógaegyetemén végezte, és évente vesz részt a Bihar School of Yoga továbbképzésein, ami egyike a négy jógaintézménynek, melyet tradicionális forrásként ismernek el Indiában.

 

A jelentkezéseket emailben várjuk az info@satyananda.hu címre.

 

Bővebb információ a Satyananda Yoga-Bihar Yoga tradícióról. 

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.