Main

Satyananda Yoga Academy Europe

Satyananda Yoga Academy Europe
Yogic Studies 1 2017 Szóládon

 

 

fire

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2017-ben Magyarországon lesz a Yogic Studies 1 kurzus (YS1). A Yogic Studies tanfolyamok a Satyananda Yoga tradíció képzési rendszere a kezdő szinttől a haladóig.

A Satyananda Yoga fókuszában a fizikai, mentális és érzelmi létezés tudatosságának mélyítése és fejlesztése áll. A rendszer tudományos, gyakorlatias és átfogó módon használja a tantra, a védanta és a számkhja rendszereinek ősi módszereit és bölcsességét. A résztvevők mélyebb tudatosságot fejleszthetnekk saját fizikai, mentális és érzelmi létezésükről, ami önismeretet, harmóniát és egyensúly hoz majd az életükbe. E gyakorlatok könnyen alkalmazhatóak a modern élet szükségletei szerint.

A Yogic Studies 1 a jógikus elvek megértését biztosítja elméleti és gyakorlati tanítások formájában. Kezdők és haladók is részt vehetnek a képzésen. A tanfolyam azokat célozza, akik tudatosságukat szeretnének fejleszteni, és megtanulni, hogyan alkalmazzák ezt otthoni gyakorlásuk és a hétköznapi életük során. Akik elvégzik a YS1 kurzust, később folytatni tudják tanulmányaikat a Satyananda Yoga Academy Europe következő kurzusain.

A Yogic Studies 1
27 hetes, angol nyelvű tanfolyam a Satyananda Yoga Academy Europe szervezésében. Egy 14 napos bevezető, bentlakásos résszel kezdődik, amely megalapozza a hatha, rádzsa, karma és bhakti jóga elméletét. Ezt további két bentlakásos rész követi. A bentlakásos periódusok között elvárás a rendszeres otthoni gyakorlás és naplóvezetés, valamint online kérdőívek kitöltése. Az otthoni gyakorlás értékelése folyamatos, a tanulók rendszeres visszajelzést kapnak.

A kurzus részei
-       ászana, pránájáma, mudrá, satkarmák
-       a jóga történelme, filozófiája és pszichológiája
-       jóga nidrá és meditáció
-       anatómia és élettan
-       mantra és kirtan
-       jógikus életmód
-       karma jóga
-       mouna

További információ és jelentkezési lap az Akadémia hivatalos honlapján található: http://www.syae.org/ys117.html

Magyar résztvevők jelentős kedvezménnyel, 1450 eurós áron vehetnek részt a programon. 

 

SATYANANDA YOGA® is a registered trademark of IYFM used with permission.