Main

A jóga tiszta forrása

A jóga tiszta forrása

 

logoTradíciónk, a Satyananda Yoga/Bihar Yoga rendszer védjegyei a hitelesség és a gyakorlatiasság. Élő rendszer, melyet spirituális mester, guru vezet.

Olyan technikákat tanítunk, melyek alkalmazása jobb életminőséget eredményezhet a gyakorló számára, és e módszerek alkalmasak mindenki számára. Mestereink abban hisznek, azt tanítják, hogy a jógával jobbá válhatunk, pozitívabban gondolkodhatunk, képessé válunk a szeretet befogadására és adására, és megtanulhatjuk kezelni, irányítani elménket és érzelmeinket.

Ezért ők a jógát integrál megközelítéssel tanítják. Pontosan úgy, ahogyan azt évezredekkel ezelőtt tanították a guruk. A teljes embert, a teljes személyiséget fejlesztik. Ezért a mi gyakorlóink nem csak ászanákat végeznek, hanem megismerhetnek számtalan más technikát is, melyek a jóga tudományának más ágaihoz tartoznak.

Nagyszerű a Satyananda Yogában, hogy ezeket nálunk egy rendszeren belül lehet megtalálni és tanulni. Nem kell sok helyről összeszedni a tudást, hiszen itt minden megvan, ami a jógában létezik. Nincs még egy olyan jógaiskola a világon, melynek 350 könyve, és kiadványa lenne a jóga minden területéről. Ha hiszel a mesterek tanításainak, és számodra a jóga több mint testgyakorlás, akkor a Satyananda Yoga lehet a te utad, ami kiapadhatatlan és tiszta forrása a jóga eredeti tanításainak.