Main

Shop - Magyar nyelvű könyvek

Swami Satyananda Saraswati - Jóga Nidrá

 

 

A Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány kiadásában megjelent Swami Satyananda Saraswati - Jóga Nidrá című könyvének magyar változata.

 

Yoga Nidra

A modernkori jógában az egyik legjelentősebb gyakorlat a Swami Satyananda által, tradicionális tantrikus gyakorlatokból létrehozott jóga nidrá.  


Swami Satyananda jóga nidrája egy rádzsa jóga pratjáhára módszer, amely leköti az elmét azzal a céllal, hogy az relaxált állapotba kerüljön. A gyakorlatnak mély, transzformáló hatása van a gyakorlóra. Sokan hiszik, hogy akkor pihennek és ellazulnak, amikor belerogynak egy fotelba egy csésze kávéval vagy teával, és újságot olvasnak vagy bekapcsolják a televíziót. Ám ez valójában csak az érzékek elterelése. Az alvásról szóló kutatások bizonyították, hogy ezek a általános pihenési módok ritkán szűntetik meg a stresszt. A valódi relaxáció egy ezeket messze meghaladó tapasztalás. Az abszolút relaxációhoz teljesen ébernek kell maradni. Ez a Satyananda Yoga Nidra, a dinamikus alvás állapota. A Satyananda Yoga Nidra egy szisztematikus módszer, amely teljes fizikális, mentális és érzelmi relaxációt hoz létre. Noha gyakorlás közben úgy tűnhet, hogy a gyakorló alszik, a tudatosság egy mélyebb éberségi szinten mégis működik. A könyv bemutatja a technika eredetét, alkalmazási területeit, és több jóga nidrá gyakorlatot és kutatási eredményeket is tartalmaz. Terjedelme 260 oldal, ára 3500 forint.

 

Hogyan juthat hozzá?


Szállítás postai utánvéttel

A honlapunkon keresztül történő megrendelés esetén utánvéttel postázzuk. A postaköltség 2025Ft.

 

Személyes átvétel – ebben az esetben nem kell megrendelést leadni.
Átvehető személyesen a budapesti központunkban a jógaórák előtt. A 18 órakor kezdődő órák esetén 17.15-17.45 között, a 18.30-kor kezdődő órák esetén 17.45-18.15 között. Személyes átvétel esetén nincs postaköltség.


Számla
A kiadvánnyal együtt minden esetben számlát is küldünk. Ha a számlázási cím eltér a postázási címtől, kérjük, töltse ki a megfelelő rovatot! Amennyiben nem tölti ki a számlázási cím rovatot, a számlán a megrendelő neve és postacíme fog szerepelni.

 

Szállítás: A megrendeléstől számított 14 napon belül.

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy technikai okok miatt csak november 5-e után tudjuk postázni a megrendelt könyveket.

 

Megrendelés
Az alábbi ürlap kitöltésével megrendelhető a "Jóga Nidrá" c. könyv.

Név:
E-mail cím: @
Telefonszám:
Postázási cím:
Számlázási cím:
Rendelt mennyiség: db