Main

Shop - Magyar nyelvű könyvek

Swami Satyananda Saraswati - Ászana, Pránájáma, Mudrá, Bandha

 

 

 

Örömmel tudatjuk, hogy megjelent a világ legkeresettebb jógakönyvének második magyar kiadása.

 

 

Swami Satyananda Saraswati Ászana, pránájáma, mudrá, bandha című könyvéből adnak el legtöbbet a világon. A Bihar School of Yoga által 1969-ben kiadott kézikönyvet sokan a legátfogóbb és legszisztematikusabb munkának tartják a hatha jóga témájában, és számos jógaiskola és jógatradíció is használja. A könyvben mindenki megtalálja szintjének és tudásának megfelelő gyakorlatokat a megfelelő ábrákkal. Jól használható alapmű kezdő és haladó jógagyakorlók, valamint egészségügyi szakemberek számára. A könyv terjedelme 550 oldal, az ára 7900 forint.

 

Hogyan juthat hozzá?


Szállítás postai utánvéttel

A honlapunkon keresztül történő megrendelés esetén utánvéttel postázzuk. A postaköltség 2025Ft.

 

 

Személyes átvétel – ebben az esetben nem kell megrendelést leadni.
Átvehető személyesen a budapesti központunkban a jógaórák előtt. A 18 órakor kezdődő órák esetén 17.15-17.45 között, a 18.30-kor kezdődő órák esetén 17.45-18.15 között. Személyes átvétel esetén nincs postaköltség.

 

Számla

A könyvvel együtt minden esetben számlát is küldünk. Ha a számlázási cím eltér a postázási címtől, kérjük, töltse ki a megfelelő rovatot! Amennyiben nem tölti ki a számlázási cím rovatot, a számlán a megrendelő neve és postacíme fog szerepelni.

 

Szállítás: A megrendeléstől számított 14 napon belül. 

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy technikai okok miatt csak november 5-e után tudjuk postázni a megrendelt könyveket.

 

 

Megrendelés
Az alábbi ürlap kitöltésével megrendelhető az "Ászana, Pránájáma, Mudrá, Bandha" c. könyv.

Név:
E-mail cím: @
Telefonszám:
Postázási cím:
Számlázási cím:
Rendelt mennyiség: db