Main

Shop - Yoga Nidra

Satyananda Yoga Nidra

 

A Yoga Nidra Swami Satyananda Saraswati által ősi tantrikus technikákból kifejlesztett különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével megvalósítható a teljes fizikai, mentális, és érzelmi relaxáció. A Satyananda Yoga Nidra Nidra a stresszoldás egyik legjobb eszköze. Rendszeres, napi gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképesség, javul a koncentráció és a memória.

Kutatások szerint a Satyananda Yoga Nidra az alábbi területeken alkalmazható sikerrel: Stresszoldás, pszichoterápia, alvászavar, oktatás, nyelvoktatás, alkohol- és drogfüggőség, terhesség alatt, szülés után, menstruációs zavarok, asztma, daganatos megbetegedések, gyomorfekély, magas vérnyomás, szívroham, cukorbetegség.

Yoga Nidra CD

A Swami Satyananda Saraswati által kifejlesztett módszer alapján, a Bihar School of Yoga engedélyével készült hiteles, magyar nyelvű Yoga Nidra CD egy harminc perces kezdő és egy harminc perces középhaladó gyakorlatot tartalmaz.

Ár

3000 Ft + postaköltség. A küldeményt levélként adjuk fel utánvéttel, melynek ára a Magyar Posta díjszabása szerint jelenleg 1970 forint.

Személyes átvétel – ebben az esetben nem kell megrendelést leadni.
Átvehető személyesen a budapesti központunkban a jógaórák előtt. A 18 órakor kezdődő órák esetén 17.15-17.45 között, a 18.30-kor kezdődő órák esetén 17.45-18.15 között. Személyes átvétel esetén nincs postaköltség.

 

Számla

A kiadvánnyal együtt minden esetben számlát is küldünk. Ha a számlázási cím eltér a postázási címtől, kérjük töltse ki a megfelelő rovatot. Amennyiben nem tölti ki a számlázási cím rovatot, a számlán a megrendelő neve és postacíme fog szerepelni.

Megrendelés

Az alábbi ürlap kitöltésével megrendelhető a "Yoga Nidra” CD.

 

Név:
E-mail cím: @
Telefonszám:
Postázási cím:
Számlázási cím:
Rendelt mennyiség: db

Szállítás

a megrendelést követő egy héten belül, postai utánvéttel.

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy technikai okok miatt csak november 5-e után tudjuk postázni a megrendelt cd-ket.