Main

Satkarma

Satkarma

 

Satkarma

A satkarma módszerek a hatha jóga részét képezik. Tisztító technikák, melyek eltávolítják a méreganyagokat a fizikai testből. A sat szó a satkarma technikák hat csoportjára utal, a karma tevékenységet, eljárást jelent. A hat csoportba számos technika tartozik, melyek közül hármat tanítunk ezeken az alkalmakon. A dzsala néti az orrüregek megtisztítása, a laghú sankhapraksálana és a kundzsal krijá a bélrendszer és a gyomor átmosása víz és speciális jógagyakorlatok segítségével. E módszerek alkalmasak gyulladásos betegségek, ízületi gyulladás, emésztési problémák, mint puffadás, gyomorsavtúltengés, székrekedés, illetve cukorbetegség, immunológiai problémák, allergia, bőrproblémák, szorongás és depresszió esetén az orvosi kezelés kiegészítő módszereiként.

 


Jelentkezés módja
A szombat reggeli programra csütörtökig lehet jelentkezni a férőhelyek beteltéig. A jelentkezést emailben szükséges elküldeni. A jelentkezők kapnak egy rövid egészségügyi kérdőívet, amit ők kitöltve visszaküldenek számunkra. Ezek után igazoljuk vissza a jelentkezést. 

 

Lemondás
A részvételt péntek 12 óráig lehet lemondani. Péntek 12 óra utáni lemondás esetén nem térítjük vissza a részvételi díjat.

 

Időpontok
Következő dátum: szervezés alatt
Érkezés: 06.15. óra
Programkezdés: 06.30. óra
Program vége: 09.00. óra
Részvételi díj: 3000 forint.
Szükséges kellék: Speciális orrtisztító edény (porcelán vagy műanyag); 3000 forint - a helyszínen megvásárolható. Orrmosó edényt kölcsönözni nem tudunk.
Fontos: Csak üres gyomorral szabad megkezdeni a gyakorlást!
Hozzon magával: Törlőkendőt vagy zsebkendőt.

 

 

  Bejelentkezés:
info@satyananda.hu
Helyszín: Maitreya Ház,
1112 Budapest, Kamaraerdő,
bejárat a Pereszke utcáról.