Main

Gyógyító mantra

Gyógyító mantra minden szombaton

 

 

A Satyananda Yoga tradícióban szombatonként a gyógyító mantrát recitáljuk minden lény egészségéért és jólétéért. Ezt a hagyományt 1986 óta követik minden Satyananda Yoga ásramban és központban a világ minden részén.
Úgy tartják, hogy a mahámritjundzsaja mantra pozitív rezgéseket hoz létre, amivel hozzájárul a fizikai és a mentális egészség fenntartásához és a gyógyuláshoz.
A programra várjuk mindazokat, akiknek szükségük van ilyen energiákra, és azokat is, akik a mantra pozitív rezgéseit szeretnék megosztani másokkal.

Ha nem tud személyesen részt venni a programon, de szüksége van gyógyító energiára, vagy azokat más rászorulónak küldené, írja meg számunkra a nevet és a célt.
Az ily módon, e-mailben eljuttatott nevek a program előtt felolvasásra kerülnek.

E-mail: info@satyananda.hu

A mantra szövege letölthető itt: Mahámritjundzsaja Mantra

A program ingyenes.

Váltóruha szükséges: résztvevők csak tiszta váltóruhában léphetnek be a gyakorló terembe.

Helyszín: Satyananda Yoga Központ, Budapest, Szent István krt. 12. III. 1/a. Kapu: 51-es csengő

Kezdési időpont: kéthetente szombaton 18.00 óra

Időpontok: jan. 31, feb. 14, feb. 28, marc. 14, ápr. 11.

Program vége: 18.45 óra

Érkezés a programra: 17.45-17.55. Ez a gyógyító mantra szádhana legtöbbször befejező eleme a szombati Szatszang és Szádhana programunknak, ezért kérjük, hogy akik csak a gyógyító mantra recitálására jönnek, érkezzenek az megadott időpontban.   Kérjük, vegyék figyelembe azt is, hogy a késve érkezőket nem áll módunkban beengedni.