Main

Akhanda Kirtan

Akhanda Kirtan - 24-órás mantraéneklés, augusztus 5-6.
Magyar JógaTársulás, Szólád

 

 

A program: Az akhanda szó jelentése szüntelen, szakadatlan, a kirtan pedig mantrák éneklése. Az akhanda kirtan jógikus gyakorlat, spirituális szádhana. Egy teljes napon át mantrákat éneklünk, ami rendkívüli változást hoz az energetikai rendszerben és a tudatosságban.  A jógik nagyra tartják ezt a gyakorlatot és rendszeresen végzik. Swami Satyananda Saraswati ezt mondja a kirtanról: „A zenében akkora erő van, hogy felszabadítja az egót. A kirtanon keresztül elérheted a spirituális tapasztalás tetőpontját. Nem a jóga vagy valamilyen más eszköz által, hanem csakis a kirtannal részesülhetsz az Isteni látványában.”

A program során az éneklés mellett lesz havan (tűzszertartás gyógyító mantrával) és karma jóga is. Saját hangszert is lehet hozni (mridanga, tabla, hegedű, klarinét, fuvola, szitár, tampura, stb.)

 

Helyszín: Magyar Jóga Társulás, Szólád, Arany János utca vége.

 

Kinek ajánljuk: A program mindenki számára alkalmas. Gyermekeknek, fiataloknak, időseknek, családoknak. Korhatár: 2-80 év.

 

Jelentkezés módja: az on-line jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.

 

Részvételi díj: 12700 forint (10000 Ft +Áfa), ami tartalmazza a teljes program és a vegetáriánus étkezések árát. Szombaton ebédet és vacsorát, vasárnap reggelit és ebédet biztosítunk. Két szülő vagy párok együttes jelentkezése esetén kedvezményes ár: 9906 Ft (7800 Ft + Áfa)/fő. Gyermekeknek 12 éves korig ingyenes.

 

Fizetés módjai és feltételei: megtalálhatók az on-line jelentkezési lapon

 

Szállás: Saját sátorban az ásram területén ingyenes. Az ásramot vasárnap 15 óráig kell elhagyni, a program végeztével. A faluban 3000 Ft/éj áron tudunk szállást biztosítani, 2-3 ágyas elhelyezéssel. Szállásigény bejelentése az on-line jelentkezési lapon.

 

Regisztráció és szállás elfoglalása: szombat, 9-11 óra

 

Programkezdés: szombat 12 óra
Program vége: vasárnap. 12 óra

 

Ásram szabályok: Kérjük, foglalás előtt olvassa el az ásram szabályait!

 

Hozzon magával:
Készüljön úgy, hogy eltérő időjárási körülmények esetén is legyen megfelelő ruházata!
Kényelmes ruha a gyakorláshoz, ami fedi a lábakat és a vállakat,
Ruházat kerti munkához,
Jógaszőnyeg,
Ülőpárna, ha szükséges,
Pléd/könnyű takaró a relaxációhoz
Jegyzeteléshez papír, íróeszköz,
Napszemüveg, sapka/szalmakalap
Vizes palack,
Tisztálkodási eszközök, WC papír